Snart Sommer

Vet at jeg ikke har blogget på en stund nå, men har rett og slett bare glemt av bloggen til tider. Ser jo nå at sikkert over halvparten av Norge har fått fri nå, men ikke vi, vi får i morgen!.. Men jaja :) På tirsdagen var jo det norske og det svenske Kongeparet her i byen! Jeg fikk såvidt sett dem, men fikk noen brae bilder da! :) Ei veninne av meg var også med å danset forran de.
I går var jeg og ei veninne på tivoli. Jeg synes jeg var modig som klarte å ta radiobilene (har hatt en traumatisk hendelse med de for 5-6 år siden...).. uff, hah :P men uansett så tok vi noe som heter edderkoppen flere ganger, og vant på noen lotteri og kaste greier. Var morsomt å være der, siden det var første gang på 1 år jeg har vært på tivoli. 

 

 

 

- Ida


Ingen kommentarer

'Nydelig' vær

Her lever vi for det meste i dårlig vær nå for tiden. Regn,regn og atter regn. Sol, kom hit, NÅ!..  Skal ikke klage siden vi har hatt sol ganske lenge da, men savner finværet ;) Uansett så har jeg ikke blogget på noen dager (igjen), men jeg har egentlig ikke gjort noe interessant egentlig. Vært en liten tur på byen eller 2, og vært litt ilamme venner i ny og ne, vært syk og bare slappet av!.


Shorts og bikini overdel H&M, 249,- | 199,- |   Kors armbånd fra Glitter (?) | klokke 33,- fra Miniinthebox
Fikk også disse snope dingsene til å ha på iphonen! Denne gir et slags "fiskesyn" på en måte. "Fisheye" linse 177,- Miniinthebox

Deksel med mange forskjellige innstillinger osv.. 68,- Miniinthebox

søtt deksel 22,- Miniinthebox

 


//- Har dere fint vær? 

- Ida 


Ingen kommentarer

Under åpen himmel

Idag kom min beste veninne til meg fra langt bortifra (neida), og hun skal da sove hos meg til i morgen siden vi begge skal i samme konfirmasjon! :)
Vi hadde da muligheten om å sove på et vaarmt rom, eller ute underå åpen himmel i godværet. Det er så fint vær nå, sola er oppe, skyfri himmel, verandakos med nøtter og muskk.. livet er herlig i dette øyeblikk :) selv om litt edderkoppfjærning må til, er ellers bra.. :[ Det er så bra at sola er oppe 24/7 nå.. og det har vært noen herlige sommerdager, hver dag, de siste 2 ukene! :D 
 


Lekte oss litt med vann og konditorfarge, kjempefornøyd med resultatene!...


litt prøve å lage inspobilder men fikk ikke til(?).. 


Pynta macen litt, fornøyd!


Verandakos


Fotogen(not)


Utsikten :D- Ida
 


Ingen kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits