New in + dagen min


BIKBOK - 299(?),-


BIKBOK - 199,- (salg)


BIKBOK - 199,- (salg)


-----------------------------------


Var også på byen en tur idag ilamme ei veninne av meg! Spiste litt god mat, og bare så litt omkring i byen. Var visst AMCAR(amerikanske biler/motorsykler) treff i byen.. skikkelig fine biler, og sikkert en drøm for mange å eie en slik skjønnhet av en bil.. Noen biler hadde den lyden, skvatt jo, hah! 
Kan man tro på det?..


<3


// - Hva har du gjort idag?

 

- Ida 
 


Én kommentar

helgen

Har vært på hytta i helga, så fikk ikke tid til å blogge noe.. Men, det har vært noen nydelige dager i det siste!  18-28 grader, hver dag er ikke dårlig. I fjor på denne tiden var det jo snø (eller?, husker ikke siden jeg var på ferie da), men jaja. Det har vært noen kjempekoselige kvelder sammen med familie, og jeg har ca. vært ilamme ei søtnos hver dag å leka, huska og hoppet på trampolina. Koos!. Trodde nesten jeg hadde sommerferie, føltes ut som helga varte så lenge . Uff, heldigvis ikke lenge igjen til vi faktisk har det!

Vanlig eller uvanlig at katter kommer frivillig opp på trampolina..? 


 

//- Hadde dere en fin helg?

//- Har dere det varmt der du bor?

 

 

- Ida <3 


Ingen kommentarer

Min 17. Mai

Jeg startet dagen min med en nydelig frokost på verandaen, i solsteiken! Det er nesten unormalt at det er så varmt, i MAI!, og til å være så tlli på dagen. Men jaja. Jeg og 2 veninner dro til byen, for å høre på 17. Mai tale. Etter å ha stått å hørt på det i en stund, bestemte vi oss for å gå å kjøpe oss noe. Tror aldri jeg har sett så mange folk på en gang på en kiosk før..  Vi gjor egentlig ikke så mye enn å gå rundt i byen, gå litt på brygga, å ta litt bilder, spise sukkerspinn og bare kose oss. Etter en stund møtte vi på 3 andre som vi skulle se russetoget ilamme, og når klokka endelig passerte 3, begynte russetoget. Vi sto nesten med starten av toget, såe, det var jo intersessant. Men det var en veldig koselig 17. mai syntes jeg. 


<3
Noen som var litt mer ivrig med å plukke russekort gitt..

//- Hvordan var din 17.mai?

//- Var du å så på russetog?

 

- Ida 


Ingen kommentarer

Stressende helg

Dette har vært en av de beste helgene i mitt liv, og det kommer det til å være lenge! Jeg ble konfirmert (borgelig - Human-Etisk konf), på Lørdagen. Jeg angrer ikke på at jeg valgte borgelig konfirmasjon, og det er noe jeg anbefaler på det sterkeste. Men uansett så var det en fantastisk sermoni, og under middagen og desserten senere hadde jeg det veldig koselig, å vi hadde en superflink kokk som lagde sååå god mat også! :) Var morsomt og eie egen bunad nå, og den er jo så fin i tillegg. Jeg har nordlandsbunad (blå), som jeg mener er den vakreste. :D 

 

-----------------------------------------

Dagen etter var det rett i bursdag til ei veninne av meg. Koslig :D

 

// - Hva har du gjort i helga?

// - Har du vært i konfirmasjon / feiret egen?

 

-Ida


Ingen kommentarer

Sun is fun

Sola skinner på sitt beste idag, og her sitter jeg og koser meg i solveggen med iste og jordbær, nam !! De siste dagene har det vært knallvær her, ikke til å si det imot. Får håpe det holder seg like fint imorra, stoor dag for meg. Var hos frisøren idag og og ordnet litt på håret, og det ble jo veldig bra da, fornøyd :D 

 
Håper dere har en like fin dag som meg ! :) 

- Ida 


Én kommentar

New in

 

- Ida


Ingen kommentarer

A cup of love
ingen ting er så godt som druer.. heaven :D

 

- Ida


Ingen kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits