MARC JACOBS

Min elskede DAISY av Marc Jacobs..! 

 

- Ida


3 kommentarer

Konserten

Har ikke ord.. Det var det sykeste jeg noen gang har sett på.. Justin er en fantastisk artist, og klarer ikke beskrive hvor bra konserten var! Jeg hadde ståplasser, den 16 April. Sto helt inntil gjerdet nesten, og hadde god sikt over han igjennom hele konserten. Vi begynte dagen med å ta shuttelbussen fra sentrum, og til Fornebu (Telenor Aren). Der ankom vi i god til før vi begynte å bevege oss innover. Vi sto å ventet i 2 og en halv time ute tror jeg, ikke helt sikker, men var ihvertfall lenge. Når vi endelig var inne på arenaen, ventet vi lenge der å. SÅ, når Robin kom opp (han finske artisten som skulle varme opp før Justin kom på scenen), hadde han show i 20 min ca (?), jah. Og etter det var det litt under en times venting. 10 minutter før Justin kom på scenen begynte nedtellingen på storskjermen, og 10 sekunder før, begynte hele salen og telle ned sammen! Justin hadde en kjempebra konsert gjennom kvelden, og det var verdt all ventigen, så sykt! En opplevelse for livet.

 


// Var du på en av konsertene?

// Har du sett Justin live?

 

- Ida


7 kommentarer

Hjemmedag

Da var den dagen overstått.. Har hatt hjemmedag, ihvertfall nesten i hele dag. Begynte dagen med og rydde og vaske romme (yey), og heldig som jeg var, hadde jeg vasket det fra før av, så det var nesten helt rent, jaja. bort fra det. Begynte da å lage mat i halv 11 tia da. Det gikk overraskende fort å jobbe med all maten..skulle jo selvfølgelig  lage 1..2,3 retters, pluss hjemmelaget is og vaniljesaus (elsk)!.. Var også ute med snusepusen en tur, har jo ikke hund, så måtte ut å ta meg en spasertur med pusen i hælene på meg,(han elsker å følge etter folk.. -.- ) kosli det da..

#thatfaceliksom.. 'hashtag'.. O.o 


1. Forrett, 2. Middag, 3. Dessert :D

 

-Ida 


Én kommentar

Just another day

Hei! Idag har jeg hatt besøk av Aurora og Maria for å filme litt til det hemmelige prosjektet vårt.. ;) Vi har også laget snøhule, som dere ser, ikke ble så stor... mIsslykket, men jaja. Laget litt grøt til "middag" faktisk, og koste oss med det til slutt da, namnam!
 Meg og Aurora.. :D

 

 

-Ida <3


Ingen kommentarer

Snow cat


Krasj.. ikke alltid lurt å hoppe


Liker ikke snø så godt, brr

//bilder fra påsken
 

 

-Ida


3 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits