Amerikansk Brownies

Her om dagen laget jeg noen fantastisk gode brownies, og jeg tenkte jeg bare ville dele oppskriften med dere.

----------------------------------

1,5 dl hvetemel
4 ss bakekakao/kakao 
3 dl sukker 
1 ts vaniljesukker
1 klype salt

2 egg
150 g smeltet smør

-----------------

Bland alt det tørreSå tilsett smeltet smøt og eggene og rør godt om. Ha røren i en ildfast form eller i en liten langpanne og stek den på 180 grader i 20-30 minutter(skjekk den med jevne mellomrom etter 20 min siden den kan være ferdig), da den skal være myk men også føles litt sprø.(beklager for rufsete bilde)


Strø med melis og pynt med gode bær eller is vedsiden av. Kjempegodt!


MmmmmMMmm !

 

 

 

- Ida <3

 


Ingen kommentarer

Kamera anbefaling

Hei! Litt lenge siden nå, men det går bra håper jeg. På lørdagen hadde jeg bursdag og jeg fylte 16 år, woho, og dagen startet med noe deilige amerikanske pannekaker..De var så gode!!

Ferdige resultatet!! Himmel på fat

---------------

I gave fikk jeg et nytt kamera, nemlig GoPro Hero 3+ silver edition... Dette er et ganske bra kamera og er noe jeg anbefaler til de som ønsker seg et lett og bra kamera, som du rett og slett kan ta med deg og bruke over alt, bokstavelig talt. Visst jeg husker rett så var det vanntett ned til 30-40 meter, tror jeg, noe som er praktisk for de som f.eks driver med vannsport osv.. Og så er det jo lett å bruke, og du kan feste det på det meste. Hjelm, sykkel, i bil, og jah.. De fleste plassene. Kamera har HD film (1080p ), og har VELDIG bra bildekvalitet til å være et så lite og nett kamera!

Anbefales på det sterkeste!

Vantett deksel- Ida <3


Ingen kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits