Travel uke

Hei! Trodde jeg skulle få tid til å blogge, men denne uken har vært så travel at jeg det ikke har gått. På mandagen begynte vi med et prosjekt som skjer hvert år på vår skole. For noen uker siden meldte jeg meg på dans, noe som jeg ikke angrer på. Vi har øvd, øvd og øvd siden mandags morgen så og si. Musikkprosjektet som var prosjektet består av mange forskjellige innslag. Selve forestillingen handler om en familie, der det er besteforeldre, datter, og barnebarn i bilde. 3 generasjoner het da denne forestillingen, og den var kjempebra! Det var innslag imellom som var sydd inn i stykket, og passet perfekt! Band, sang, dans, musikkvideoer og skuespill var det forestillingen bestod av, og det ble et kjempebra resultat! Må si jeg er forsnøyd med trinnet mitt, og hvordan alle jobbet så bra ilag. 
I går var det showet skulle vises fram. Først for en klasse, og så for 7, 8 og 9 klasse visst jeg husker rett? Og så.. var det for foreldrene på kvelden.. Det var så spennende, og samtidig var mange nervøse, men det gikk heldigvis bra!

Så det var det! Travel uke så og si. Ikke bare for meg, men for veldig mange! ;)
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Little cupcake

Hei hei, og beklager for null blogging i det siste. Hele uka har bestått av å være syk, noe som jeg hater å være.. Men hvem gjør vel ikke det! Er bare slitsomt. Men jaja, endelig på bedringens vei, og lar for å begynne å blogge sånn passe igjen! ;D

I dag var jeg så i bakehumør, at jeg kastet meg over og laget noe NYDELIGE cupcakes... De var kjempegode, nam! Men ellers ikke gjort noe mer idag, og egentlig ikke noe i hele helgen.. Som sagt, å være syk er ikke noe morsomt. 
Som alle vet er det mandag imorgen, og vi har fortsatt skole(vinterferie om 1 uke...), noe som irriterer meg litt siden alle i norge har hatt det, og har det nå.. Men jaja, bryr meg egentlig ikke så mye om det siden denne uken blir topp!
Lager et innlegg om det imorgen, så snakkes vi! 

 


- Ida <3


Ingen kommentarer

Dag 29 og 30

Dag 29 - Dine favorittserier

Nå for tiden er jeg blitt helt oppengt i en serie som heter Reign.. Dramaserie som handler om mye forskjellig. Er sånn litt tilbake i tiden seier, men veldig bra, og anbefaler de som liker drama og en litt jentete serie ;)

<3

Er også helt opphengt i Hart of Dixie for tiden, og så går det mye i The Carrie Diaries. 2 serier som jeg også elsker å se på, og anbefaler stekt !

----------------------

Dag 30 (som var i går, Lørdag) - Dagen din idag

Dagen min som da blir i går var ganske bra. Har vært en liten tur i Tromsø med en veninne i helgen, og i går var vi blant annet å så på slangeutstilling, noe som var litt spennende ;) Vi var også på Jekta, noe som jeg hadde gledet meg veldig til. Vi gikk rundt der kanskje i 3 timer, til vi ble helt utslitt.. Shoppet litt, og var på Yogurt heaven og tok oss noe godt! Så bar det 'hjem' og slappet av, lagde middag, og koste oss med film og godt ! Hadd det kjempefint :)


----------------

Så det var det, og da var 30 days challange ferdig.
Visst du har noen tips til hva jeg kan blogge om, på plis kommenter det! :D


// Hvordan har din helg vært?
// Hva er din favorittserie for tiden, let me know !


-Ida <3 

 


Ingen kommentarer

Dag 28

Dag 28 - Yndlingssminke


- Ida <3
 


Én kommentar

Dag 26 og 27

Dag 26 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Haha, det har jeg sannelig ikke peiling på. Så kan nok ikke svare på det akkurat nå ;)


 ------------

Dag 27 - En ting du har lyst å gjøre i framtiden

Oppleve verden, eller ihvertfall det mest eksoiske av den. Som akrika, Australia.. Det er plasser som jeg har et sterkt ønske om å besøke, og oppleve. Hvordan kulturen deres er, og ja, rett å slett bare se det!  

- Ida <3
 


Ingen kommentarer

Dag 24 og 25

Heisann.. For tiden har jeg jo vert veldig flink til å blogge ja..not som man sier.
Tar derfor å deler dette opp i 2 innlegg!

Dag 24 -  En vanlig dag

En vanlig dag for meg er:

Så opp ca. mellom 7 og halv 8 for å gjøre meg klar, å gå til busstoppet, for å så dra til skolen.
Gå på skolen til den slutter ca. 10 på halv 3 hver dag.
Så komme hjem, slappe av, for å så gjøre lekser.
Spise middag, og muligens gjøre noe produktivt, eller bare slappe av eller noe sånt! :)
Så er det bare å gjøre det samme igjen hver dag i ukedagene..


-----------------------

Nå har jeg ikke hatt klærne tilgjengelig for å ta bilde til det, så her har jeg bare noen klær jeg elsker ilag!Sånn ;)

Poster resten av dagene i et nytt innlegg snart!


- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 22 og 23

Dag 22 - En matrett du elsker

Hmm..Taco og pizza ligger på en delt 1.plass over mat jeg elsker.. Haha ;) Begge er gode, så klarer ikke bestemme meg for en favoritt..!

----------------

Dag 23 - En ferie du vil på igjen

Er det en ferie jeg vil på igjen, og savner, så er det Tyrkia 2012.. Det var en av de beste 2 ukene jeg har opplevd! Det var så koselig, så mye minner, og så var det jo litt spesielt siden det var første gang for meg i 'syden' da!
Men, det er defetntlig noe jeg savner, og vil tilbake på!.


<3
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 21

Dag 21 - Noe du ikke folater huset uten

Er det noe jeg absolutt aldri forlater huset uten, er det mobilen min. Bruker den støtt og stadig, og er et MUST, over alt.. Sånn er det bare, er man avhengig av en ting, så, jah. Men er vel ikke den eneste som forlater huset uten å ha den kanskje mest viktigste gjenstanden med seg.. ;)

 // Hva må du alltid ha med deg?


- Ida <3 


Én kommentar

Dag 20

Dag 20 - En sang du virkelig er lei

Jeg vil ikke si at jeg akkurat er lei sangen, men hører den så ofte at den begynner å gå meg litt på nervene.. Haha! Jeg vet at sangen er populær og sånt, og den er fin, ja.. men den er ikke så fin for meg lengre ;)// Har du en sang du er lei, eller liker mindre? 

------------------

Hadde forresten ulykkesdag i går.. Først klarte jeg å skli på isen og skrape opp buksa og få det lange såret på kneet, for å så bli frastjelt skoene mine etter trening.. Haha! Uffameg.. Heldige meg ja.
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 19

Dag 19 - 10 ting om deg selv

1... Jeg er enebarn  :))))

2... Jeg liker å være alene, men liker også å være mye sosial !

3... Jeg elsker motorsykler.. ELSKER det.. Har 1 selv, som jeg er superfornøyd med (visst noen lurer har jeg en Honda varadero XL 125cc 2013 modell, altså lett mc. Veldig bra motorsykkel.4... Jeg elsker også tatoveringer. Har 2 selv, og drømmer om fler! Etter at man har tatt en, får man som regel blod på tann... noe jeg har fått. Vil ha fler, haha!

5... Jeg er en person som man kan stole 110% på.!

6... Jeg har ganske lang lunte, men visst noen plager meg mye på en gang, blir den ganske fort kortere.. Men er vel ikke den eneste som har det sånn, heh.

7... Jeg står for mine meninger i en diskusjon

8... Jeg er litt for lett å overtale, og det må jeg prøve å snu på snart!

9... Jeg er veldig interrester i verdensrommet, og elsker å snakke og ha diskusjoner om hva som egentlig finnes der ute i det svarte universet!...10... Og sist, men ikke minst. Musikk er livet. Hører på det all day, all night (neida). ;) 
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 18

Dag 18 - Et sted du vil akkurat nå


 Nå for tiden går jeg å drømmer meg bort i reiser til Thailand. Har lenge hatt lyst å dra dit. Det er jo så fint, og ferieplassene er jo så eksotiske, og ja.... Det hadde bare vært så fantastisk! Men kommer nok til å bli en stund til jeg får komme dit, men det skal gå bra ;)Er det ikke bare helt nydelig!? <3


// Har du vært i Thailand, eller vil du dra dit? :)

-------------------
 
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Avslappende søndagskveld

Heisann! 

Nå sitter jeg her å koser meg med nudler og ser på Hart of Dixie! :) Dagen i dag har vært ganske kjedelig, og en av grunnene er at dagen har gått så sakte.. Men jaja, nå er det kveld og skal snart hoppe til sengs. Skal bli godt å sove, men så er jo tanken på at mandag er like rundt hjørnet.. huff. 

God kveld videre og god natt da ! :D// Hva har du gjort i dag, og hvordan har dagen din vært! ?
 

-Ida <3


Ingen kommentarer

Dag 16 og 17

Dag 16 - Din favorittblogg

Min favorittblogg nå for tiden er vel Erica sin ! Elsker alt ved bloggen. Den er fin, og veldig inspirerende. Visst du ikke har besøkt den, gjør det nå! Anbefaler det, HER


------------------------

 Dag 17 - Smykkene mine

Nå skal det sies at jeg har ganske mange smykker, men bruker de nesten aldri!
Jeg har heller derfor plukket ut de 3 smykkene jeg synes er finest ! :)

 1.2.


3. 


Det var det! 


-Ida <3

 


3 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits