Amerikansk Brownies

Her om dagen laget jeg noen fantastisk gode brownies, og jeg tenkte jeg bare ville dele oppskriften med dere.

----------------------------------

1,5 dl hvetemel
4 ss bakekakao/kakao 
3 dl sukker 
1 ts vaniljesukker
1 klype salt

2 egg
150 g smeltet smør

-----------------

Bland alt det tørreSå tilsett smeltet smøt og eggene og rør godt om. Ha røren i en ildfast form eller i en liten langpanne og stek den på 180 grader i 20-30 minutter(skjekk den med jevne mellomrom etter 20 min siden den kan være ferdig), da den skal være myk men også føles litt sprø.(beklager for rufsete bilde)


Strø med melis og pynt med gode bær eller is vedsiden av. Kjempegodt!


MmmmmMMmm !

 

 

 

- Ida <3

 


Ingen kommentarer

Kamera anbefaling

Hei! Litt lenge siden nå, men det går bra håper jeg. På lørdagen hadde jeg bursdag og jeg fylte 16 år, woho, og dagen startet med noe deilige amerikanske pannekaker..De var så gode!!

Ferdige resultatet!! Himmel på fat

---------------

I gave fikk jeg et nytt kamera, nemlig GoPro Hero 3+ silver edition... Dette er et ganske bra kamera og er noe jeg anbefaler til de som ønsker seg et lett og bra kamera, som du rett og slett kan ta med deg og bruke over alt, bokstavelig talt. Visst jeg husker rett så var det vanntett ned til 30-40 meter, tror jeg, noe som er praktisk for de som f.eks driver med vannsport osv.. Og så er det jo lett å bruke, og du kan feste det på det meste. Hjelm, sykkel, i bil, og jah.. De fleste plassene. Kamera har HD film (1080p ), og har VELDIG bra bildekvalitet til å være et så lite og nett kamera!

Anbefales på det sterkeste!

Vantett deksel- Ida <3


Ingen kommentarer

Travel uke

Hei! Trodde jeg skulle få tid til å blogge, men denne uken har vært så travel at jeg det ikke har gått. På mandagen begynte vi med et prosjekt som skjer hvert år på vår skole. For noen uker siden meldte jeg meg på dans, noe som jeg ikke angrer på. Vi har øvd, øvd og øvd siden mandags morgen så og si. Musikkprosjektet som var prosjektet består av mange forskjellige innslag. Selve forestillingen handler om en familie, der det er besteforeldre, datter, og barnebarn i bilde. 3 generasjoner het da denne forestillingen, og den var kjempebra! Det var innslag imellom som var sydd inn i stykket, og passet perfekt! Band, sang, dans, musikkvideoer og skuespill var det forestillingen bestod av, og det ble et kjempebra resultat! Må si jeg er forsnøyd med trinnet mitt, og hvordan alle jobbet så bra ilag. 
I går var det showet skulle vises fram. Først for en klasse, og så for 7, 8 og 9 klasse visst jeg husker rett? Og så.. var det for foreldrene på kvelden.. Det var så spennende, og samtidig var mange nervøse, men det gikk heldigvis bra!

Så det var det! Travel uke så og si. Ikke bare for meg, men for veldig mange! ;)
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Little cupcake

Hei hei, og beklager for null blogging i det siste. Hele uka har bestått av å være syk, noe som jeg hater å være.. Men hvem gjør vel ikke det! Er bare slitsomt. Men jaja, endelig på bedringens vei, og lar for å begynne å blogge sånn passe igjen! ;D

I dag var jeg så i bakehumør, at jeg kastet meg over og laget noe NYDELIGE cupcakes... De var kjempegode, nam! Men ellers ikke gjort noe mer idag, og egentlig ikke noe i hele helgen.. Som sagt, å være syk er ikke noe morsomt. 
Som alle vet er det mandag imorgen, og vi har fortsatt skole(vinterferie om 1 uke...), noe som irriterer meg litt siden alle i norge har hatt det, og har det nå.. Men jaja, bryr meg egentlig ikke så mye om det siden denne uken blir topp!
Lager et innlegg om det imorgen, så snakkes vi! 

 


- Ida <3


Ingen kommentarer

Dag 29 og 30

Dag 29 - Dine favorittserier

Nå for tiden er jeg blitt helt oppengt i en serie som heter Reign.. Dramaserie som handler om mye forskjellig. Er sånn litt tilbake i tiden seier, men veldig bra, og anbefaler de som liker drama og en litt jentete serie ;)

<3

Er også helt opphengt i Hart of Dixie for tiden, og så går det mye i The Carrie Diaries. 2 serier som jeg også elsker å se på, og anbefaler stekt !

----------------------

Dag 30 (som var i går, Lørdag) - Dagen din idag

Dagen min som da blir i går var ganske bra. Har vært en liten tur i Tromsø med en veninne i helgen, og i går var vi blant annet å så på slangeutstilling, noe som var litt spennende ;) Vi var også på Jekta, noe som jeg hadde gledet meg veldig til. Vi gikk rundt der kanskje i 3 timer, til vi ble helt utslitt.. Shoppet litt, og var på Yogurt heaven og tok oss noe godt! Så bar det 'hjem' og slappet av, lagde middag, og koste oss med film og godt ! Hadd det kjempefint :)


----------------

Så det var det, og da var 30 days challange ferdig.
Visst du har noen tips til hva jeg kan blogge om, på plis kommenter det! :D


// Hvordan har din helg vært?
// Hva er din favorittserie for tiden, let me know !


-Ida <3 

 


Ingen kommentarer

Dag 28

Dag 28 - Yndlingssminke


- Ida <3
 


Én kommentar

Dag 26 og 27

Dag 26 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Haha, det har jeg sannelig ikke peiling på. Så kan nok ikke svare på det akkurat nå ;)


 ------------

Dag 27 - En ting du har lyst å gjøre i framtiden

Oppleve verden, eller ihvertfall det mest eksoiske av den. Som akrika, Australia.. Det er plasser som jeg har et sterkt ønske om å besøke, og oppleve. Hvordan kulturen deres er, og ja, rett å slett bare se det!  

- Ida <3
 


Ingen kommentarer

Dag 24 og 25

Heisann.. For tiden har jeg jo vert veldig flink til å blogge ja..not som man sier.
Tar derfor å deler dette opp i 2 innlegg!

Dag 24 -  En vanlig dag

En vanlig dag for meg er:

Så opp ca. mellom 7 og halv 8 for å gjøre meg klar, å gå til busstoppet, for å så dra til skolen.
Gå på skolen til den slutter ca. 10 på halv 3 hver dag.
Så komme hjem, slappe av, for å så gjøre lekser.
Spise middag, og muligens gjøre noe produktivt, eller bare slappe av eller noe sånt! :)
Så er det bare å gjøre det samme igjen hver dag i ukedagene..


-----------------------

Nå har jeg ikke hatt klærne tilgjengelig for å ta bilde til det, så her har jeg bare noen klær jeg elsker ilag!Sånn ;)

Poster resten av dagene i et nytt innlegg snart!


- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 22 og 23

Dag 22 - En matrett du elsker

Hmm..Taco og pizza ligger på en delt 1.plass over mat jeg elsker.. Haha ;) Begge er gode, så klarer ikke bestemme meg for en favoritt..!

----------------

Dag 23 - En ferie du vil på igjen

Er det en ferie jeg vil på igjen, og savner, så er det Tyrkia 2012.. Det var en av de beste 2 ukene jeg har opplevd! Det var så koselig, så mye minner, og så var det jo litt spesielt siden det var første gang for meg i 'syden' da!
Men, det er defetntlig noe jeg savner, og vil tilbake på!.


<3
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 21

Dag 21 - Noe du ikke folater huset uten

Er det noe jeg absolutt aldri forlater huset uten, er det mobilen min. Bruker den støtt og stadig, og er et MUST, over alt.. Sånn er det bare, er man avhengig av en ting, så, jah. Men er vel ikke den eneste som forlater huset uten å ha den kanskje mest viktigste gjenstanden med seg.. ;)

 // Hva må du alltid ha med deg?


- Ida <3 


Én kommentar

Dag 20

Dag 20 - En sang du virkelig er lei

Jeg vil ikke si at jeg akkurat er lei sangen, men hører den så ofte at den begynner å gå meg litt på nervene.. Haha! Jeg vet at sangen er populær og sånt, og den er fin, ja.. men den er ikke så fin for meg lengre ;)// Har du en sang du er lei, eller liker mindre? 

------------------

Hadde forresten ulykkesdag i går.. Først klarte jeg å skli på isen og skrape opp buksa og få det lange såret på kneet, for å så bli frastjelt skoene mine etter trening.. Haha! Uffameg.. Heldige meg ja.
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 19

Dag 19 - 10 ting om deg selv

1... Jeg er enebarn  :))))

2... Jeg liker å være alene, men liker også å være mye sosial !

3... Jeg elsker motorsykler.. ELSKER det.. Har 1 selv, som jeg er superfornøyd med (visst noen lurer har jeg en Honda varadero XL 125cc 2013 modell, altså lett mc. Veldig bra motorsykkel.4... Jeg elsker også tatoveringer. Har 2 selv, og drømmer om fler! Etter at man har tatt en, får man som regel blod på tann... noe jeg har fått. Vil ha fler, haha!

5... Jeg er en person som man kan stole 110% på.!

6... Jeg har ganske lang lunte, men visst noen plager meg mye på en gang, blir den ganske fort kortere.. Men er vel ikke den eneste som har det sånn, heh.

7... Jeg står for mine meninger i en diskusjon

8... Jeg er litt for lett å overtale, og det må jeg prøve å snu på snart!

9... Jeg er veldig interrester i verdensrommet, og elsker å snakke og ha diskusjoner om hva som egentlig finnes der ute i det svarte universet!...10... Og sist, men ikke minst. Musikk er livet. Hører på det all day, all night (neida). ;) 
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 18

Dag 18 - Et sted du vil akkurat nå


 Nå for tiden går jeg å drømmer meg bort i reiser til Thailand. Har lenge hatt lyst å dra dit. Det er jo så fint, og ferieplassene er jo så eksotiske, og ja.... Det hadde bare vært så fantastisk! Men kommer nok til å bli en stund til jeg får komme dit, men det skal gå bra ;)Er det ikke bare helt nydelig!? <3


// Har du vært i Thailand, eller vil du dra dit? :)

-------------------
 
- Ida <3 


Ingen kommentarer

Avslappende søndagskveld

Heisann! 

Nå sitter jeg her å koser meg med nudler og ser på Hart of Dixie! :) Dagen i dag har vært ganske kjedelig, og en av grunnene er at dagen har gått så sakte.. Men jaja, nå er det kveld og skal snart hoppe til sengs. Skal bli godt å sove, men så er jo tanken på at mandag er like rundt hjørnet.. huff. 

God kveld videre og god natt da ! :D// Hva har du gjort i dag, og hvordan har dagen din vært! ?
 

-Ida <3


Ingen kommentarer

Dag 16 og 17

Dag 16 - Din favorittblogg

Min favorittblogg nå for tiden er vel Erica sin ! Elsker alt ved bloggen. Den er fin, og veldig inspirerende. Visst du ikke har besøkt den, gjør det nå! Anbefaler det, HER


------------------------

 Dag 17 - Smykkene mine

Nå skal det sies at jeg har ganske mange smykker, men bruker de nesten aldri!
Jeg har heller derfor plukket ut de 3 smykkene jeg synes er finest ! :)

 1.2.


3. 


Det var det! 


-Ida <3

 


3 kommentarer

Dag 14 og 15

Beklager så mye for at jeg ikke fikk blogget i går, men sånn går det noen ganger! 

Dag 14 - Sminken din i dagDaglig sminke hos meg dette. Bruker foundation, litt pudder, dipliner og mascara !


-------------------

Dag 15 - Min håndskrift

Nå kan jo ikke jeg skryte noe særlig av håndskriften min..  Synes den bare ser slørvete ut, haha!

Det var det for i dag! God helg :D- Ida <3
 


Ingen kommentarer

Dag 13

Dag 13 - 10 ting du ønsker deg

 

Såe, jah! Dette er noe av de tingene som jeg ønsker meg meste nå for tiden. !

Håper dere likte innlegget !


- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 12

Dag 12 - Noe du gleder deg til, og hvorfor?

Har egentilig ganske mye å glede meg til, så kan vel bare si hva jeg gleder meg mest til da!

- Videregående er noe jeg gleder meg til men samtidig gruer meg til.. Er bare det å komme på en helt ny skole med helt nye folk å omgås med, men jeg håper på det beste!

- Ta lett mc (a1) lappen til våren.. Dette er noe jeg gleder meg sinnsykt til, som jeg har gjort siden i fjord sommer! Er helt gira, å vil bare få det overstått nå å begynne å kjøre..! 
<3<3
-  Og så er det jo bursdag og sommerferie som jeg også gleder meg til da, og en del andre småting. :) Faktisk bare litt over 1 måned igjen til jeg fyller 16 (woho..) ! :) Det var det for i dag da!


- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 11

Dag 11 - Et bilde fra idag !

 Ikke det beste bilde, men kjedet meg litt i dag så, da ble det det ;)


- Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 9

Dag 9 - Diverse uvaner

Har vel ikke så mange uvaner som jeg kommer på egentlig.  

Sitte for lenge med mobilen/dataen når jeg skal legge meg er vel det eneste jeg kommer på selv.. Å at jeg kanskje drøyer ut tiden litt for lengenår jeg blir bedt om noe i følge mamma.. :) Men jeg er vel ikke den eneste som er sånn kan jeg nå tenke meg til..Ida <3 


2 kommentarer

Dag 8

Dag 8 - Mobilen din


iPhone 5 er det jeg har da. Absolutt en av de beste mobilene jeg har hatt.


 
Ida <3 


2 kommentarer

Dag 4, 5, 6 og 7

Gått så fort denne uken. Men nå er det snart helg, å da kommer dagene i ordentlig rekkefølge, og ikke alle på en gang.heh, men sånn går det.

Dag 4 - Noe du gruer deg til

Har vel ikke noe jeg gruer meg så veldig til i disse tider. Men kommer nok noen ting som blir spennende, med en gruende følelse blandet sammen tror jeg senere i år.

 

----------------------------------

Dag 5 - Noe du savner 

Åh, det er så mye forskjellig jeg savner. En ting som jeg kan savne litt er klasseturen jeg hadde med verdens beste klasse. Noe jeg kommer til å huske for alltid ;)
Savner følelsen av å bli tatovert.
Savner VARMEN.. så mye!

Og så er det så mye mer..!

----------------------------------

 

Dag 6 - Antrekket ditt i dag.....

---------------------------

Dag 7 - Det du kjøpte sist

 

Cardigan - 399,-    Gul topp 149(?),-   Grå topp 149(?),-
MEN, alt var på salg så fikk 3 for 99,- ;) Billig salg på CARLINGS !


Ida <3 


Ingen kommentarer

Dag 2 og dag 3

Dag 2 - Mine 3 yndlingssanger akkurat nå..
Vel, jeg har en god del yndlingssanger akkurat nå, så det var ikke så enkelt å plukke ut de 3 beste, hehe.

1.(delt 1.plass..)   /  

2. 

3. 

Det var det.. Har som sagt en del sanger jeg ELSKER for tiden, men jaja, disse får holde nå. ;)

-----------------------------------------

Dag 3 - Parfymene mine

Har ikke så mange for tiden siden en del er brukt opp, men noen har jeg!
 


La rive - billig parfyme fra H&M.. Men god - DAISY by MARC JACOBS.. denne er absolutt noe for selg selv. Dufter så godt!! - Love generation sexy.. vet ikke hvor denne er fra, men lukter godt ihvertfall!

Ralph Lauren - Big pony 2 ... Denne er bare helt VIDUNDERLIG! 


Det var det for i dag!

- Ida 
 


Ingen kommentarer

30 days challenge - Day 1

Dag 1 - Noe du er redd for

Jeg er litt redd for at jeg skal krasje på motorsykkelen min (brekke, skade meg hardt..), Edderkopper (bare missliker de sterkt) og jah.. Er egentlig ikke så mye jeg er redd for da!
(lite, men jaja)


- Ida ^^ 


Ingen kommentarer

30 days challenge

Da starter jeg opp med en 30 days challenge! Dette er noe jeg gjør for å få opp aktiviteten min, og kanskje forbedre lysten til å blogge.

 

Dag 1 - Noe du er redd for
Dag 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Dag 3 - Parfymene dine
Dag 4 - Noe du gruer deg til
Dag 5 - Noe du savner
Dag 6 - Antrekket ditt i dag
Dag 7 - Det du kjøpte sist
Dag 8 - Mobilen din
Dag 9 - Diverse uavner
Dag 10 - Rommet ditt
Dag 11 - Et bilde fra i dag
Dag 12 - Noe du gleder deg til, og hvorfor?
Dag 13 - 10 ting du ønsker deg
Dag 14 - Sminken din i dag
Dag 15 - Et bilde av håndskriften din
Dag 16 - Din favorittblogg
Dag 17 - Smykkene dine
Dag 18 - Et sted du vil til akkurat nå
Dag 19 - 10 ting om deg selv
Dag 20 - En sang du virkelig er lei
Dag 21 - Noe du ikke forlater huset uten
Dag 22 - En matrett du elsker
Dag 23 - En ferie du vil på igjen
Dag 24 - En vanlig dag
Dag 25 - Favorittantrekket ditt
Dag 26 - En ting du aldrig kommer til å gjøre
Dag 27 - En ting du har lyst til å gjøre i framtiden
Dag 28 - Yndlingssminke
Dag 29 - Dine favorittserier
Dag 30 - Dagen din idag


Haha, gleder meg..- Ida <3 

 


Ingen kommentarer

The sky is on fire
 

- Ida


Én kommentar

0 aktivitet, 0 lyst

Som dere sikkert har sett, har jeg ikke bloggen på år å dager. Grunnen er at jeg ikke har hatt blogglyst i det hele tatt, og vært optatt. Startet det siste året på ungdomsskolen nå, og har ikke hatt blogg lyst siden det. Beklager, men skal prøve å oppdatere oftere igjen!.

----------------------------

 

For ei stund siden var jeg og klassen min på klassetur. Vi tilbringte 2 herlige dager i Oslo, og noen fantastiske og minnerike dager i Stocholm! Vi opplevde mye, men det som var høydepunktet var vel Grøna Lund. Det er noe man kan anbefale til alle! Shoppet en del, og koste oss hele tiden :)

- Ida !


Ingen kommentarer

Arctic Race Of Norway

Hei.. Som de fleste vet har det vært noe som kalles Arctic Race of Norway her oppe i nord de siste dagene. Søndagen i går var jo siste dagen for sykkelgjengen, og her i byen sto et folkehav av mennesker over alt å ventet på de som kom syklende inn! Det var nesten villere enn 17. Mai, faktisk! Gjennom hele byen var det nesten ikke en åpen plass der mennesker ikke sto, det var folk OVER ALT! Det var kosli å se hvor fin byen min kan være enkelte ganger! :) Thor ble også som fortjent vinneren av dette løpet!

 


Noen er ganske kreativ ja, hah

 

- Var du å så på årets Arctic Race of Norway?


- Ida


Én kommentar

Back again

Etter lang tid uten å ha blogget er jeg her nå! Det ble noe tull med passordet mitt og bloggen osv... beklager

Har ikke gjort så stort mye enn å være på hytta i ferien. Vært en uke hos en jeg kjenner, og om ikke så alt for lenge bærer det til sverige. Om en 2 uker drar jeg også sørover ilamme en venn.. gleder meg! :)
Livet på hytten er kosli, og er om dagen hadde vi uventede gjester i hagen.. kyr.. de hadde visst rømt, men jaja. d var morsomt da.. :)Nå for tiden går jeg å undrer over hva jeg skal ha som min neste tatovering. Jeg har lenge tenkt på en trekant opp ned på en måte (Det er symbolet til elementet vann btw.). Men har også tenkt mye på noen enkle tiger tattoos. Piler, fugler og sitater. Vanskelig dette med tatoveringer. Men når man først har fått blod på tann, som man sier, så er d ikke lett å gi seg ;)- IdaÉn kommentar

Snart Sommer

Vet at jeg ikke har blogget på en stund nå, men har rett og slett bare glemt av bloggen til tider. Ser jo nå at sikkert over halvparten av Norge har fått fri nå, men ikke vi, vi får i morgen!.. Men jaja :) På tirsdagen var jo det norske og det svenske Kongeparet her i byen! Jeg fikk såvidt sett dem, men fikk noen brae bilder da! :) Ei veninne av meg var også med å danset forran de.
I går var jeg og ei veninne på tivoli. Jeg synes jeg var modig som klarte å ta radiobilene (har hatt en traumatisk hendelse med de for 5-6 år siden...).. uff, hah :P men uansett så tok vi noe som heter edderkoppen flere ganger, og vant på noen lotteri og kaste greier. Var morsomt å være der, siden det var første gang på 1 år jeg har vært på tivoli. 

 

 

 

- Ida


Ingen kommentarer

'Nydelig' vær

Her lever vi for det meste i dårlig vær nå for tiden. Regn,regn og atter regn. Sol, kom hit, NÅ!..  Skal ikke klage siden vi har hatt sol ganske lenge da, men savner finværet ;) Uansett så har jeg ikke blogget på noen dager (igjen), men jeg har egentlig ikke gjort noe interessant egentlig. Vært en liten tur på byen eller 2, og vært litt ilamme venner i ny og ne, vært syk og bare slappet av!.


Shorts og bikini overdel H&M, 249,- | 199,- |   Kors armbånd fra Glitter (?) | klokke 33,- fra Miniinthebox
Fikk også disse snope dingsene til å ha på iphonen! Denne gir et slags "fiskesyn" på en måte. "Fisheye" linse 177,- Miniinthebox

Deksel med mange forskjellige innstillinger osv.. 68,- Miniinthebox

søtt deksel 22,- Miniinthebox

 


//- Har dere fint vær? 

- Ida 


Ingen kommentarer

Under åpen himmel

Idag kom min beste veninne til meg fra langt bortifra (neida), og hun skal da sove hos meg til i morgen siden vi begge skal i samme konfirmasjon! :)
Vi hadde da muligheten om å sove på et vaarmt rom, eller ute underå åpen himmel i godværet. Det er så fint vær nå, sola er oppe, skyfri himmel, verandakos med nøtter og muskk.. livet er herlig i dette øyeblikk :) selv om litt edderkoppfjærning må til, er ellers bra.. :[ Det er så bra at sola er oppe 24/7 nå.. og det har vært noen herlige sommerdager, hver dag, de siste 2 ukene! :D 
 


Lekte oss litt med vann og konditorfarge, kjempefornøyd med resultatene!...


litt prøve å lage inspobilder men fikk ikke til(?).. 


Pynta macen litt, fornøyd!


Verandakos


Fotogen(not)


Utsikten :D- Ida
 


Ingen kommentarer

New in + dagen min


BIKBOK - 299(?),-


BIKBOK - 199,- (salg)


BIKBOK - 199,- (salg)


-----------------------------------


Var også på byen en tur idag ilamme ei veninne av meg! Spiste litt god mat, og bare så litt omkring i byen. Var visst AMCAR(amerikanske biler/motorsykler) treff i byen.. skikkelig fine biler, og sikkert en drøm for mange å eie en slik skjønnhet av en bil.. Noen biler hadde den lyden, skvatt jo, hah! 
Kan man tro på det?..


<3


// - Hva har du gjort idag?

 

- Ida 
 


Én kommentar

helgen

Har vært på hytta i helga, så fikk ikke tid til å blogge noe.. Men, det har vært noen nydelige dager i det siste!  18-28 grader, hver dag er ikke dårlig. I fjor på denne tiden var det jo snø (eller?, husker ikke siden jeg var på ferie da), men jaja. Det har vært noen kjempekoselige kvelder sammen med familie, og jeg har ca. vært ilamme ei søtnos hver dag å leka, huska og hoppet på trampolina. Koos!. Trodde nesten jeg hadde sommerferie, føltes ut som helga varte så lenge . Uff, heldigvis ikke lenge igjen til vi faktisk har det!

Vanlig eller uvanlig at katter kommer frivillig opp på trampolina..? 


 

//- Hadde dere en fin helg?

//- Har dere det varmt der du bor?

 

 

- Ida <3 


Ingen kommentarer

Min 17. Mai

Jeg startet dagen min med en nydelig frokost på verandaen, i solsteiken! Det er nesten unormalt at det er så varmt, i MAI!, og til å være så tlli på dagen. Men jaja. Jeg og 2 veninner dro til byen, for å høre på 17. Mai tale. Etter å ha stått å hørt på det i en stund, bestemte vi oss for å gå å kjøpe oss noe. Tror aldri jeg har sett så mange folk på en gang på en kiosk før..  Vi gjor egentlig ikke så mye enn å gå rundt i byen, gå litt på brygga, å ta litt bilder, spise sukkerspinn og bare kose oss. Etter en stund møtte vi på 3 andre som vi skulle se russetoget ilamme, og når klokka endelig passerte 3, begynte russetoget. Vi sto nesten med starten av toget, såe, det var jo intersessant. Men det var en veldig koselig 17. mai syntes jeg. 


<3
Noen som var litt mer ivrig med å plukke russekort gitt..

//- Hvordan var din 17.mai?

//- Var du å så på russetog?

 

- Ida 


Ingen kommentarer

Stressende helg

Dette har vært en av de beste helgene i mitt liv, og det kommer det til å være lenge! Jeg ble konfirmert (borgelig - Human-Etisk konf), på Lørdagen. Jeg angrer ikke på at jeg valgte borgelig konfirmasjon, og det er noe jeg anbefaler på det sterkeste. Men uansett så var det en fantastisk sermoni, og under middagen og desserten senere hadde jeg det veldig koselig, å vi hadde en superflink kokk som lagde sååå god mat også! :) Var morsomt og eie egen bunad nå, og den er jo så fin i tillegg. Jeg har nordlandsbunad (blå), som jeg mener er den vakreste. :D 

 

-----------------------------------------

Dagen etter var det rett i bursdag til ei veninne av meg. Koslig :D

 

// - Hva har du gjort i helga?

// - Har du vært i konfirmasjon / feiret egen?

 

-Ida


Ingen kommentarer

Sun is fun

Sola skinner på sitt beste idag, og her sitter jeg og koser meg i solveggen med iste og jordbær, nam !! De siste dagene har det vært knallvær her, ikke til å si det imot. Får håpe det holder seg like fint imorra, stoor dag for meg. Var hos frisøren idag og og ordnet litt på håret, og det ble jo veldig bra da, fornøyd :D 

 
Håper dere har en like fin dag som meg ! :) 

- Ida 


Én kommentar

New in

 

- Ida


Ingen kommentarer

A cup of love
ingen ting er så godt som druer.. heaven :D

 

- Ida


Ingen kommentarer

MARC JACOBS

Min elskede DAISY av Marc Jacobs..! 

 

- Ida


3 kommentarer

Konserten

Har ikke ord.. Det var det sykeste jeg noen gang har sett på.. Justin er en fantastisk artist, og klarer ikke beskrive hvor bra konserten var! Jeg hadde ståplasser, den 16 April. Sto helt inntil gjerdet nesten, og hadde god sikt over han igjennom hele konserten. Vi begynte dagen med å ta shuttelbussen fra sentrum, og til Fornebu (Telenor Aren). Der ankom vi i god til før vi begynte å bevege oss innover. Vi sto å ventet i 2 og en halv time ute tror jeg, ikke helt sikker, men var ihvertfall lenge. Når vi endelig var inne på arenaen, ventet vi lenge der å. SÅ, når Robin kom opp (han finske artisten som skulle varme opp før Justin kom på scenen), hadde han show i 20 min ca (?), jah. Og etter det var det litt under en times venting. 10 minutter før Justin kom på scenen begynte nedtellingen på storskjermen, og 10 sekunder før, begynte hele salen og telle ned sammen! Justin hadde en kjempebra konsert gjennom kvelden, og det var verdt all ventigen, så sykt! En opplevelse for livet.

 


// Var du på en av konsertene?

// Har du sett Justin live?

 

- Ida


7 kommentarer

Hjemmedag

Da var den dagen overstått.. Har hatt hjemmedag, ihvertfall nesten i hele dag. Begynte dagen med og rydde og vaske romme (yey), og heldig som jeg var, hadde jeg vasket det fra før av, så det var nesten helt rent, jaja. bort fra det. Begynte da å lage mat i halv 11 tia da. Det gikk overraskende fort å jobbe med all maten..skulle jo selvfølgelig  lage 1..2,3 retters, pluss hjemmelaget is og vaniljesaus (elsk)!.. Var også ute med snusepusen en tur, har jo ikke hund, så måtte ut å ta meg en spasertur med pusen i hælene på meg,(han elsker å følge etter folk.. -.- ) kosli det da..

#thatfaceliksom.. 'hashtag'.. O.o 


1. Forrett, 2. Middag, 3. Dessert :D

 

-Ida 


Én kommentar

Just another day

Hei! Idag har jeg hatt besøk av Aurora og Maria for å filme litt til det hemmelige prosjektet vårt.. ;) Vi har også laget snøhule, som dere ser, ikke ble så stor... mIsslykket, men jaja. Laget litt grøt til "middag" faktisk, og koste oss med det til slutt da, namnam!
 Meg og Aurora.. :D

 

 

-Ida <3


Ingen kommentarer

Snow cat


Krasj.. ikke alltid lurt å hoppe


Liker ikke snø så godt, brr

//bilder fra påsken
 

 

-Ida


3 kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits