Dag 10

Dag 10 - rommet mitt

Enkelt å greit :)


- Ida <3


Ingen kommentarer

Nytt design

Hei! lenge siden kan man vel si.. Skaffet meg nytt dsign til bloggen idag, og er ganske fornøyd må jeg si. Enkelt og greit desig.
Litt mer justeringer her og der, og så er det helt ferdig!

Som du sikkert vet så har jeg ikke blogget på år og dager. Men, nå kjenner jeg at blogglysten begynner å komme tilbake igjen. (woho..) 
Tenker på å ta en sånn 30 days blogg greie for å få litt aktivitet inn på bloggen her, men det får jeg se an.

 God natt!

 ? Hva syntes du om det nye designet?

- Ida Én kommentar

SvartHvitt og Negativ snapchat

Det er mange som har begynt å sende bilder som svar hvitt på snapchat for tiden, og noen lurer jo selvfølgelig på hvordan dette går. Jo, d skal jeg forklare deg.

 

1. Ta bilde av deg selv, eller hva du vil.2. Skriv inn "B&w..." på bildet for å få svart hvitt bilde 3. Når du har skrevet det på bildet, og bildet blir svart hvitt, kan du fjerne teksten, og skrive noe annet

4. Gjør helt det samme for å få negativ farge, bare ar du skriver "Negative..."

 

-Ida


Én kommentar

Tattoos

Som mange vet, er jo tattoveringer noe mange elsker! Jeg er en av dem. Jeg har to selv som jeg er veldig stolt over, og angrer ikke ett sekund på at jeg tok mine! De to jeg har betyr også veldig mye for meg, mer en mange tror... På ankelen har jeg 5 fugler som flyver oppover mot meg. Har fortsatt ikke funnet ut hva de skal symbolisere for meg.. Men, jeg har tenkt litt på når det gjelder hvordan jeg har opplevd livet mitt.. Og hvordan jeg har klart å reist meg når jeg hadde det tøft, og vanskelig.. At de fuglene da er "symbolet" på at jeg har klart å være sterk, og ikke "bli liggende igjen", visst dere skjønner.
Ja.. Så er det jo stjernetegnenet mitt på ryggen! Det "symboliserer" hvem jeg er, og den tattoveringen er jeg veldig stolt over å ha! Den viser liksom, meg.. På en måte, bare i en tattovering!.
Hehe.. Som sagt betyr disse veldig mye for meg, og de er ikke de siste jeg skal ha heller!
Litt inspirasjonsbilder til tattoveringer!

Og så har jeg funnet noen morsomme ordtak, som er veldig sanne.. Haha!

Og så mine:)

-Ida


Ingen kommentarer

Oppdatering


//instagramen min er ismib 
beklager for lite blogging, men har vært litt opptatt! 
Nicki Minaj: Va Va Voom 


Ingen kommentarer

Macbook

 

- Ida


Ingen kommentarer

My cat


//snorre pusen min

//- Har du dyr?

 

-Ida


Ingen kommentarer

little eye

resize

//- Hva synes dere? 

 

-Ida


Ingen kommentarer

God natt!

Kan starte med å så at dagen har vært helt fin.. (nesten). Er så mye som surrer i hodet mitt for tiden! arg.. Jaja. Nå sitter jeg bare å vente på at klokka skal forte seg sånn at jeg kan se Torsdag Kveld fra Nydalen.! 
Etter det tror jeg at jeg vurderer å sove.. I morra så har vi prøve i matte.. eller, bare en liten ligningsprøve da, og den kommer sikkert til å gå bra as always! (not).. Liker ikke matte så veldig godt, skjønner du.
Menmen, god natt dere! 
//Bilde fra i dag.. (den ène tattoveringen min ;) )

 
//Bilde fra instagram. Followe meg?: ismib

//- Liker du Tårsdag kveld fra Nydalen?
//- Har du tattovering?


- Ida 


2 kommentarer

Ny blogg!

Hei. Har lenge gått å lurt på om jeg skal lage meg en ny blogg eller ikke, men beslutningen kom fram til at jeg gjorde det!  Jeg kommer til det meste å blogge om det som faller meg inn i livet mitt, og interessene mine. Just as you know! Kommer sikkert ikke til å være "den" bloggern å legge ut drøssevis med innlegg osv.., men noen innlegg i uken, eller 1 om dagen.. ja..!  

 

Fun - We are young  

-Ida 


Ingen kommentarerHer kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits